Zaštita podataka

Zaštiti osobnih podataka naših kupaca posvećujemo veliku pažnju, stoga smo se pobrinuli da naša web-stranica odgovara tehničkim zahtjevima za postizanje najvećeg stupnja sigurnosti.

Poduzeće BENKO-TEHNA Puconci d.o.o. u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka (ZVOP-1-UPB1) mora štititi osobne podatke svojih korisnika.

Korištenje vaših podataka:

  • Vaši će podaci biti poznati samo nama.
  • Vaša se lozinka čuva na našem poslužitelju u kodiranom obliku. Stoga mi nemamo uvid u vašu lozinku i ne možemo vam je poslati u slučaju da je zaboravite. Možete nam se obratiti kako bismo poništili i ponovno postavili lozinku. U slučaju upada u sustav, što nije vrlo vjerojatno, vaša će lozinka tako biti potpuno tajna.
  • U slučaju slanja upita odnosno kupnje, potrebni su nam: vaše ime, prezime, adresa i adresa e-pošte kako bismo vam mogli pripremiti i dostaviti predračun odnosno pošiljku u željenom obliku. Po potrebi predračun možemo poslati i putem faksa.
  • Ako korisnik prihvati primanje povremenih e-novosti, novosti se šalju na adresu e-pošte koju je unio u naš sustav. Tu uslugu korisnik može u svakom trenutku dobrovoljno otkazati.

Vaše podatke ni u kojem slučaju nećemo prosljeđivati drugim neovlaštenim osobama!

Na web-stranice BENKOtehna možete se kao registrirani korisnik prijaviti osobno ili kao predstavnik poduzeća ili organizacije. Dobavljač se obvezuje da će trajno štiti sve osobne podatke korisnika. Dobavljač će osobne podatke koristiti isključivo za potrebe izvršenja narudžbi i drugu potrebnu komunikaciju.

Upit

Na vašom upitu još nema proizvoda.